لیمو خشک عمده به دلیل طعم ترش اصیل خود که می تواند طعم غذا را بالا ببرد در جهان محبوب بوده است. جدا از استفاده از آن به عنوان یک ماده اضافی برای برخی از دستور العمل ها، لیموهای مرکبات گرد معمولاً به آبلیمو یا لیموناد تبدیل می شوند.
لیمو از گونه ای از درخت لیموی کوچک از خانواده گیاهان گلدار Rutaceae به دست آمد. این میوه مرکبات بومی آسیای جنوبی است که شمال شرقی هند است.
تفاوت بین لیمو و لیمو چیست؟
در مقایسه با لیموترش، لیموها دارای لیموهای بیضی شکل بزرگتر با پوست زرد ضخیم هستند. لیمو در مقایسه با لیموترش طعم شیرین تری دارد. از طرفی لیموترش میوه های کوچک، گرد و سبز رنگی دارد که طعم تلخی دارند.
اگرچه هر دو میوه دارای ترشی تقریباً یکسانی هستند، اما فواید سلامتی یکسانی نیز دارند.
آب استخراج شده در گوشت لیمو حدود 5 درصد اسید سیتریک دارد و به همین دلیل است که لیموها طعم ترش دارند. لیمو همچنین سرشار از ویتامین C است، به همین دلیل از آب آن به عنوان درمان بیماری به نام اسکوربوت استفاده می شود.
ویتامین C همچنین برای پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا، سرگیجه یا صدای زنگ داخل گوش مفید است و نقش مهمی در تقویت ایمنی شما دارد.
انواع مختلف لیمو می توانند با یکدیگر یکسان باشند. عامل تعیین کننده تفاوت آنها در ویژگی ها، محل پیدایش آنها و نحوه کشت این انواع مختلف لیمو خواهد بود.
در این مقاله اطلاعاتی در مورد انواع لیمو و انواع مرکباتی که در زیر آنها وجود دارد، خواهید یافت. همانطور که بیشتر می خوانید، برخی از جزئیات را بررسی کنید.
لیموهای لیسبون دارای لیموهای متوسط و مستطیلی شکل با نوک سینه ای بسیار بیرون زده در انتهای مخالف انتهای ساقه گرد است.
این نوع لیمو همچنین در زمان بلوغ دارای پوستی صاف و زرد روشن با ضخامت متوسط است. غدد روغنی مناسب آن پس از خراشیدگی یا مالش، رایحه مرکباتی جذابی را ارائه می دهد.
میوه های لیمو لیسبون هم روی درختان همیشه سبز کوتوله و هم قد بلند رشد می کنند. هنگامی که آن را باز می کنید، گوشت لیمو لیسبون بسیار آبدار و اسیدی است و دانه های کمی دارد یا اصلاً وجود ندارد.