عسل کوهی سبلان رنگ روشن معمولا طعم ملایمی دارد. انواع شامل:
عسل اقاقیا: به گفته ایلیچ، عسل گلی و شیرینی دارد، اما طعم چیزی را که در آن می ریزید، مانند چای و بلغور جو دوسر، تغییر نمی دهد.
عسل شبدر: این عسل در ایالات متحده رایج است و ایلیچ می گوید: «این عسل دارای طعمی گلدار، شیرین و کمی ترش است. “برای پخت، سس و سس خوب است.”
عسل گندم سیاه: ایلیچ می گوید: «این عسل با طعم کامل را می توان در مارینادها استفاده کرد.
عسل مانوکا: عسل مانوکا از شهد و گرده بوته مانوکا در نیوزیلند به دست می آید. “مطالعات نشان داده اند که حاوی آنتی اکسیدان، همراه با خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی است.
ایلیچ اضافه میکند که این نیز گران است. به طور سنتی به صورت موضعی برای درمان سوختگی، بریدگی و زخم استفاده می شود.
عسل را در مکانی خنک و دور از نور خورشید نگهداری کنید. اما گاهی اوقات، حتی در یک نقطه عالی، عسل می تواند متبلور و جامد شود.
ایلیچ توضیح می دهد: «عسل با نسبت گلوکز بالاتر به فروکتوز زودتر متبلور می شود. گلوکز همچنین ممکن است به ذرات کوچک لانه زنبوری و گرده موجود در عسل خام بچسبد و در نتیجه بیشتر متبلور شود.
اما عسل کریستالیزه هنوز برای خوردن بی خطر است: ایلیچ استفاده از آن را به عنوان اسپری مانند کره توصیه می کند. همچنین می توانید با قرار دادن ظرف در حمام آب گرم، آن را مجدداً مایع کنید.
عسل حاوی آنتی اکسیدان ها، مواد معدنی، آنزیم هایی است که فواید بالقوه زیادی برای سلامتی دارند. همچنین شواهدی وجود دارد که عسل می تواند:
تسکین سرفه: سازمان جهانی بهداشت (WHO) و آکادمی اطفال آمریکا هر دو عسل را به عنوان یک داروی طبیعی سرفه تایید می کنند.
درمان زخم ها و سوختگی ها: پانسمان های عسل مانوکا با درجه دارویی در محیط های بالینی برای درمان سوختگی ها و زخم های فشاری استفاده شده است.
ایلیچ میگوید: «ادعاهای زیادی درباره فواید عسل برای سلامتی مطرح شده است – برخی بر اساس مطالعات بسیار کوچک، برخی دیگر اغراقآمیز و بر اساس نتایج مطالعات مختلط». مطالعات تکمیلی مورد نیاز است.