همانطور که می دانید خرمای کبکاب بوشهر بسیار شیرین است زیرا منبع فروکتوز است که نوعی قند طبیعی در میوه است.
به دلیل داشتن مواد مغذی، فیبر و آنتی اکسیدان هایی که دارد، می تواند جایگزین سالمی برای شکر سفید در دستور العمل ها باشد.
اگر نوار انرژی فقط با خرما شیرین شود برچسب می تواند 0 گرم شکر اضافه شده را ذکر کند. و اگر از خرما برای شیرین کردن یک وعده غذایی یا دستور غذا استفاده می کنید برخلاف سایر شیرین کننده ها مانند نیشکر، هیچ یک از بودجه قند اضافه شده روزانه خود را مصرف نکرده اید.
خرما انرژی را افزایش می دهد: فواید خرمای خشک در ذخایر بزرگ آهن آن نیز مشهود است. میزان بالای آهن و کربوهیدرات موجود در خرمای خشک می تواند سطح انرژی را در بدن افزایش دهد.
خرما سرشار از پتاسیم است: خرما سرشار از پتاسیم است که الکترولیت مورد نیاز بدن برای داشتن قلب سالم است همچنین پتاسیم به ساخت ماهیچه ها و پروتئین در بدن کمک می کند.
چگونه می توانید از فواید خرما بهره مند شوید؟ خرما را می توان مانند کشمش به صورت تازه یا خشک مصرف کرد. مردم همچنین می توانند با هدف بهره مندی از فواید خرما، آنها را به انواع غذاهای شیرین یا خوش طعم اضافه کنند.
خرمای پر شده: خرمای شکم پر یکی از میان وعده های مورد علاقه بسیاری از افراد است. می توانید آن را با گردو، پنیر خامه ای یا پسته پر کنید.
فواید خرما برای رژیم غذایی: خوردن روزانه خرما برای یک رژیم غذایی متعادل و سالم ضروری است و مصرف روزانه مقدار متعادل خرما به دلایل زیر کمکی در رژیم غذایی برای کاهش وزن محسوب می شود:
خوردن خرما با آب قبل از غذا به جلوگیری از پرخوری و افزایش احساس سیری کمک می کند، زیرا زمانی که بدن شروع به جذب ارزش غذایی بالای خرما می کند، احساس گرسنگی به شدت کاهش می یابد.
خرما حاوی درصد بالایی از فیبر است که احساس سیری را افزایش می دهد.