آنها نه تنها مملو از مواد مغذی هستند بلکه مطالعات نشان می دهد که کیوی خشک خانگی ممکن است برای سلامت قلب و سیستم گوارشی شما نیز مفید باشد و به شما کمک کند ترکیبات گیاهی محافظ خود را افزایش دهید.
از کیوی در آشپزخانه نیز به راحتی استفاده می شود و می توانید از آن در دستور العمل های شیرین و خوش طعم لذت ببرید.
میوه های کیوی به دلیل طعم منحصر به فرد خود شناخته شده اند. این میوه ها همچنین سرشار از ویتامین های K، E، C، فولات و پتاسیم هستند. فواید میوه کیوی را می توان به مشخصات غنی از مواد مغذی آن نسبت داد.
بهترین بخش این است که آنها کالری کمی دارند. این میوه ها بومی بخش شمالی چین هستند.
این میوه ها همچنین سرشار از فیبر هستند که نقشی حیاتی در عملکردهای بدن ایفا می کند. برخی شواهد نشان می دهد که کیوی حتی می تواند خطر ابتلا به دیابت و بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد.
اصطلاح “کیوی” (هواکیوی) توسط پرورش دهندگان نیوزلندی استفاده شد زیرا ظاهر مبهم میوه شبیه پرنده کیوی بود.
سلامتی کیوی چیست؟
کیوی منبع قوی فیبر غذایی و ویتامین C است و فواید سلامتی دارد. فیبر سلامت را تقویت می کند، آنها سطح قند را تنظیم می کنند و به کاهش وزن کمک می کنند.
ویتامین C به بهبود ایمنی کمک می کند به درمان آسم کمک می کند، با رادیکال های آزاد مبارزه می کند، سلامت چشم را افزایش می دهد و از تولید کلاژن حمایت می کند.
کیوی در بهبود بیماری های تنفسی مانند آسم موثر است. اگر می خواهید از مزایای آنها استفاده کنید، توصیه می کنیم آنها را بیش از یک یا دو بار در هفته مصرف کنید.
کیوی همچنین در تقویت سیستم ایمنی بدن شما به خوبی عمل می کند. این میوه به مبارزه با استرس اکسیداتیو کمک می کند و باعث تقویت پاسخ های ایمنی مفید می شود.
مطالعات نشان می دهد که کیوی می تواند شدت و بروز عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی را کاهش دهد.